Over ons

ZaVie en Toegankelijk Groningen

Doelgroep:

De website www.ToegankelijkGroningen.nl is niet alleen bedoeld voor mensen met een beperking, maar ook voor moeders met kinderwagens en/of ouderen met rollators. Zij kunnen nu vanachter hun PC of mobiele telefoon zelf beoordelen of een pand voor hen bereikbaar, toegankelijk en bruikbaar is. Kan ik er wel in met mijn rolstoel, kinderwagen of rollator? Stopt de bus er voor de deur? Met dit initiatief wil de stichting Zorg en aandacht voor Iedereen (ZaVie) ook bereiken dat eigenaren en beheerders van gebouwen inzien dat een goede vermelding op deze website een gratis reclame is. Uiteraard kan iedereen die de website raadpleegt zijn/haar ervaringen melden, zodat de site verder kan worden uitgebouwd en verbeterd.

Organisatie:

ZaVie is dé belangenbehartiger voor én van alle mensen die zorg, aandacht en ondersteuning nodig hebben in de provincie Groningen. zaVie staat voor zorg en aandacht Voor iedereen. De nadruk ligt op Vie met een hoofdletter V: het leven. Wij staan namelijk positief in het leven en geloven in de kracht van mensen zelf!stichting. ZaVie is de opdrachtgever van Toegankelijk Groningen. Het doel van Zavie is een inclusieve samenleving waar eenieder ongeacht beperking naar kunnen deel kan nemen. Uitgangspunt daarbij is het VN-verdag. Het gaat om gelijke kansen en gelijke rechten voor iedereen, ongeacht of je wel of niet chronisch ziek, gehandicapt bent of een functiebeperking hebt.

Zorgbelang Groningen

De werkgroep Toegankelijkheid van de stichting ZaVie die zich hiermee bezig houdt, wordt ondersteund door Zorgbelang Groningen.

Provincie Groningen

De ontwikkeling van de website www.ToegankelijkGroningen.nlis mogelijk gemaakt door een subsidie van de Provincie Groningen.

Meehelpen met Toegankelijk Groningen:

Wilt u meehelpen met het vullen van Toegankelijk Groningen dan kunt u contact opnemen met toegankelijk@zavie.nl.
© 2014 - 2020 Toegankelijk GroningenWebdesign door REPUBLiKA
TOP